ABOUT

JEREMY

DISCOVER THE “JERRE”

DISCOVER THE "THE JERRE"

When the gates drops the shit stops, no friends, no girlfriend untill the race ends

Jeremy Van Horebeek

Zijn eerste volledig seizoen op internationaal niveau was 2007. Hij werd toen zestiende in het wereldkampioenschap in de MX2-klasse en Belgisch kampioen in die klasse. In 2009 won hij zijn eerste en enige GP in deze klasse, de GP van Catalonië die in Bellpuig werd verreden.

Biography

Naam: Jeremy Van Horebeek
Nicname; Jerre
Geboortedatum: 28 november 1989
Geboorteplaats: Eigenbrakel
Lengte; 1m80
Gewicht: 79kg
Motor: Honda CRF 450
Team: Honda SR Motoblouz
Eerste GP: GP MX2 Belgium Namen 2006
Eerste GP win: GP Catalunya MX2 2009
Last GP win: MXGP Czech 2014

2007-2010: KTM (MX2)
2010: Kawasaki (MX2)
2011-2013: KTM (MX2)
2013: Kawasaki (MX1)
2014-2018: Yamaha Factory Racing Team
2019- heden: Team SR Honda Motoblouz (MXGP)

 

Palmares

2007: 16th MX2, 1st MXON, Belgian Champ MX2
2008: 8th MX2, 3rd MXON
2009: 11th MX2
2010: 9th MX2, 2nd MXON
2011: 17th  MX2
2012: 3rd MX2, 2nd MXON
2013: 7th  MX1, 1st MXON
2014: vice World Champ MXGP, 2nd MXON, Italian Champ, Belgian Champ MXGP
2015: 5th MXGP, 3rd MXON, Belgian Champ MXGP
2016: 6th MXGP 4th MXON
2017: 7th MXGP, 4th MXON
2018: 9th MXGP, 6th MXON

Schuiven naar boven